Hotell-trinn 1 inkl. konferanse, flerbrukshall og kongress

Hotellprosjektet er planlagt plassert på den beste beliggenhet på Gardermoen, og prosjektert med svært langsiktige og bærekraftige løsninger som komplementerer allerede etablerte hoteller i området.

Som følge av korona-pandemiens svært negative konsekvenser for reiseliv og konferansevirksomhet er byggestart besluttet utsatt til markedet er riktig.

OAC har en klar ambisjon om å gjennomføre hotellprosjektet og vurderer fortløpende hva som er optimalt tidspunkt ut fra sin langsiktige utviklingsstrategi. På grunn av markedssituasjonen har OAC besluttet å utsette og det er usikkert om opprinnelig leietaker er med som operatør på gjennomføringen.

Ut fra ambisjonene om å realisere hotellprosjektet med hotell-trinn 1 inkl. konferanse og hotell-trinn 2 inkl. flerbrukshall og kongress, arbeides det løpende i markedet med å finne den/de riktige samarbeidspartnere, og videre avtale med en av flere aktuelle leietaker og operatører.

Når reiselivsbransjen normaliseres etter pandemien og markedssituasjonen er riktig har vi stor tro på at det vil komme på plass. Hotellet inklusiv konferanse og fremtidig kongress og flerbruksarena er planlagt for og vil bli en del av hjerte i flyplassbyen i OAC.

Hotell-trinn 1 er planlagt som nytt og moderne hotell med fokus på omgivelsene og bærekraftige løsninger. Det er tenkt etablert med over 400 rom (ca. 1 000 gjestesenger), konferansesenter med kapasitet til mer enn 500 besøkende, restauranter/barer, takterrasse og eget velværesenter og planlegges driftet ut fra et egnet og unikt konsept med fokus på hver enkelt gjest.