Ledelse, organisering og styresammensetning

Thor E. Thoeneie – Daglig leder

Thor har 20 års fartstid i eiendomsbransjen, hvor hans hovedfokus har vært byutvikling. I de siste tolv årene har han vært sentral i utviklingen av Barcode i Bjørvika gjennom sin posisjon som viseadministrerende og utviklings- og markedsdirektør i Oslo S Utvikling AS (OSU). Etter å ha jobbet som direktør og utvikler for Winta Eiendom, har han nå startet for seg selv i Thor Real. Thor har også bl.a. etablert Oslo Metropolitian Area (OMA), hvor han var styreleder de første fire årene frem til 2014, samt Oslo Urban Arena (OUA) hvor han var styremedlem og eier. Vedal har gjennom sin rolle i prosjektet engasjert Thor som daglig leder i Oslo Airport City AS.

Paul Lødøen – Arbeidende styreleder
Paul E. Lødøen – Arbeidende styreleder

Paul Lødøen er sammen med Peter Groth en av Norges mest erfarne byutviklere. Lødøen var tidligere administrerende direktøri Eeg-Henriksen Bygg og konsernsjef i NCC Norge. Fra 2004 ble han administrerende direktør for Oslo S Utvikling AS (OSU) hvor han hadde ansvaret for Norges største byutvikling av Barcode i Bjørvika. Paul har også betydelig erfaring fra utbygging internasjonalt. I dag sitter Lødøen i en rekke styrer, bl.a. til Høegh Eiendom AS, HENT AS, Drammen Kommune Utvikling AS og Norsk Jernbanedrift AS samt flere mindre selskaper.

Anders Vedal – Gjennomfører og styremedlem
Anders Vedal – Gjennomfører og styremedlem

Anders Vedal leder Vedal Utvikling og er eier i Vedal AS. Vedal er sentral i byutvikling i Bjørvika, Union Brygge i Drammen, Økern, Landbrukskvartalet og Kanalbyen i Kristiansand. Vedal konsernet består av ca. 140 ingeniører og dekker hele verdikjeden innen eiendomsutvikling – fra idé og konsept til levering av nøkkelferdige prosjekter.

Peter Groth – Steds- og byutvikler og styremedlem
Peter Groth – Steds- og byutvikler og styremedlem

Peter Groth er en nestor i eiendomsbransjen og av mange ansett som en av landets dyktigste by- og stedsutviklere. Han har i de siste 25 årene vært administrerende direktør i Aspelin Ramm Eiendom og vært en avgjørende skikkelse for flere store byutviklingsprosjekter som Vulkan, Tjuvholmen, Union Brygge Drammen og Vollebekk i Groruddalen m.fl. Peter har også betydelig erfaring fra utbygging internasjonalt. Peter sitter i styret hos flere større eiendomsaktører som AF Gruppen, Høegh Eiendom, Selvaag Bolig, Møller Eiendom og Mustad Eiendom, i bransjeorganisasjonen til Norsk Eiendom og mindre eiendomsselskaper.

Bengt Rem

Styremedlem

Line Norbye

Styremedlem

Leif O. Jensen

Styremedlem

Finn Erik Røed

Styremedlem

Christian Skattum

Styremedlem