Nå er Henrik på plass i OAC

Det er gledelig å kunne ønske Henrik Danielsen velkommen som ny kommersiell direktør i Oslo Airport City.

Han kommer til oss fra en stilling som partner i Pareto Securities, Real Estate Investment Banking, hvor han har vært ansatt siden 2010. Henrik er utdannet fra NHH med master i finans fra St. Andrews University.

I OAC vil Henrik bli en del av selskapets ledergruppe, og vil få et særskilt ansvar for å utvikle nye forretningskonsepter og samarbeids-/partnerskapsmodeller.

«Oslo Airport City er et stort og spennende utviklingsprosjekt i Norges mest sentrale knutepunkt på Gardermoen, og selskapet er godt i gang med utbyggingen av en ny destinasjon med et potensiale på inntil 1 million kvm eiendom. Med den nye strategien som selskapet har besluttet, åpner det seg opp store muligheter for å realisere gode prosjekter. Det er spennende å kunne være med på å forme stillingen selv, samt bli en del av et mindre, fremoverlent og dynamisk team. Jeg gleder meg til å være med på reisen videre», sier Henrik om sin nye jobb.

Adm. dir. Thor Thoeneie ser frem til å få Danielsen inn som en ny ressurs i selskapet.

«Han har en sterk interesse for finans og eiendom med omfattende transaksjonserfaring, og er en ressurs med et stort nettverk og rett kompetanse for at Oslo Airport City skal fortsette destinasjonsutvikling og verdiskapning på Gardermoen», sier Thor Thoeneie.