Oslo Airport City søker økonomiansvarlig

Oslo Airport City (OAC) skal utvide administrasjonen. Stillingen som økonomiansvarlig vil medføre ansvar for økonomistyring, likviditetsstyring og oppfølging av selskapets prosjektportefølje gjennom alle faser.

Som økonomiansvarlig i OAC vil man være en ressursperson for prosjektorganisasjonen i økonomiske spørsmål, og jobbe med å videreutvikle gode modeller og verktøy for prosjektrapportering. Man vil også håndtere og vurdere skatte- og avgiftsmessige spørsmål.

I tillegg vil man få muligheten til å delta i andre løpende oppgaver i selskapet, herunder analyser, rapportering og utarbeidelse og oppfølging av budsjetter og prognoser.

OAC ser etter kandidater med høyere økonomisk utdannelse, relevant erfaring fra revisjon eller tilsvarende stilling, samt solid økonomi- og regnskapsforståelse. Erfaring med eiendom er en fordel, men ikke et krav.

Vedkommende som søker bør være fascinert av muligheten til å jobbe i et spennende vekstselskap hvor du vil være med på å sette rutinene. Ønsker du å vite mer om stillingen og de ønskede kvalifikasjonene og personlige egenskapene?

Se stillingsannonse og kontaktinformasjon her:

https://ascender.no/stillingsbeskrivelser/oslo-airport-city-konomiansvarlig