Porsche på plass i Oslo Airport City

Oslo Airport City er stolte av å ha overlevert vårt aller første bygg i den nye flyplassbyen ved Gardermoen. Vi ønsker Porsche velkommen!

Samtidig som det er en viktig og etterlengtet og milepæl som nås når vår første leietager flytter inn, er det ekstra hyggelig å kunne slå fast at alt har gått helt etter planen.

Dette skyldes ikke minst et fantastisk arbeid av vår entreprenør Vedal. De har sørget for at Porsche har kunnet flytte inn i et bygg som bærer preg av presisjon og kvalitet. Dette er ekstra imponerende med tanke på at vi har vært gjennom en tid hvor både Covid og krig i Ukraina har skapt uforutsigbarhet i markedet.

Porsche har gjentatte ganger uttrykt sin tilfredshet med prosessen, og det er med stor glede vi ønsker selskapet velkommen som første leietaker i Oslo Airport City.

Porsche markerer bare starten på det som vil bli en ny og urban «bilby» i Oslo Airport City. Flere andre aktører er forventet å følge etter.

«Flere andre merker vil følge etter. Dette får vi til fordi kravene til bygg endres i overgangen fra fossilt til elektrisk drevne biler. Bygningene designes for de nye kundene som skal ha el-biler og for alle som skal arbeide med salg, service og vedlikehold av el-biler», forteller markedsdirektør Jon Tallberg i Oslo Airport City.

For de nye byggene jobbes det med løsninger som gir muligheter for å ta i bruk flere etasjer til bilrelater virksomhet.

«Dermed kan vi bygge kompakt og urbant, slik at flere tilbydere er til stede på ett bymessig område. Byggene oppføres med de nyeste metodene innen energigjenvinning, understreker Tallberg.

PCG