Thoeneie slutter i OAC

Thor Thoeneie fratrer sin stilling som daglig leder i OAC. Kommersiell direktør Henrik Danielsen tiltrer som midlertidig daglig leder i selskapet med virkning fra 12. august.

Styret i OAC vil umiddelbart iverksette en prosess for å rekruttere en ny permanent daglig leder.

Siden etableringen av OAC høsten 2016 har selskapet kommet godt i gang med å etablere området som en ny destinasjon på Gardermoen. Selskapet har i denne perioden basert på opprinnelig strategi og masterplan bygget 80.000 kvm næringsbygg med over 500 nye arbeidsplasser og detaljregulert over 1.000 mål tomt for fremtidig utbygging av næringseiendom.

Selskapets tomteområder er tilrettelagt for ulike segmenter med forskjellige formål, men fokus har over de siste årene dreiet stadig mer i retning av lager- og logistikksegmentet. OAC har historisk utviklet prosjektene i egenregi, men vil fremover i tillegg satse mer på utvikling i samarbeid med både finansielle og industrielle partnere.

Ut fra selskapets aktive utøvelse av ny strategi og daglig leders ønske om å opprettholde fokus på langsiktig by- og næringsutvikling i egenregi, er styret og Thoeneie enige om at man står ved et naturlig veiskille. Thoeneie vil være tilgjengelig for selskapet på 100 % basis ut året for å sørge for nødvendig kontinuitet og relevant kompetanseoverføring i overgangsfasen frem mot ansettelse av hans etterfølger.

Som informert om under generalforsamlingen i slutten av juni vil styret og administrasjonen i løpet av august/september invitere aksjonærene til en samling for å orientere om status for pågående prosjekter og planer for fremtidig utvikling og utbygging.

Henrik Danielsen tiltrer som midlertidig daglig leder i OAC.